Strik


Jeg er begyndt at strikke, jeg bliver dog nok aldrig en ørn til det, men i ret går det bare derud ad. Efter en læretid med sjaler og tasker gik jeg i gang med den Asymetriske sweater, og så fik jeg mod på at gå i gang med Ping Pong fra Hanne Falkenberg, lidt af en opgave fandt jeg senere ud af, men i en begynders naivitet  tænkte jeg "hvor svært kan det være". Selve trøjen er færdig forlængst. Efter en pause kom jeg endelig i gang med ærmerne. Og nu er den helt færdig.

Strikkede huer som jeg sender til Red Barnet
Ping Pong. Højre forstykke og kile i siden. Højre forstykke og ryg. Katten Frida elsker at ligge på mit skød når jeg strikker. Selvportræt af trøjen uden ærmer.
Ping Pong Færdig Ping Pong Færdig Ping Pong Færdig Ping Pong Færdig

Kurven er fyldt med strømpegarn

Efterhånden har jeg lavet mange strømper til glæde for familien.
Lækre varme filtede futter Mit første sjal strikket i Kaunigarn. Mit andet sjal i Kaunigarn.
Asymmetrisk swearter. Strikket i 5 rektangulære baner.
Min anden filtede taske før filtning. Efter filtning. Bunden i denne taske et MEGET speciel. Garnet er nemlig spundet af mit eget hår sammen med to andre tråde. I februar fik jeg min lange hestehale  klippet af, og Hundeuld fra www.rokken.dk spandt garnet som hun forærede mig. En taske som jeg er meget glad for.
Før filtning. Efter filtning. Før filtning. Efter filtning.
Grå/blomme meleret med effektstribe. Glemte desværre at tage et før billede, jeg var for ivrig efter at få den i vaskemaskinen. Det er nervepirrende at gå og vente på at vaskemaskinen skal blive færdig. Filtet taske

Kontakt mig: info@sorig.dk eller 22363492